LIGHTSVIEW

LIGHTSVIEW

LIGHTSVIEW / 2018 / RESIDENTIAL

This residential build included making amendments to original floor plan designs to suit the client’s needs, as well assisting in the overall design of the space through material selections, furniture sourcing and layouts of rooms.

The terrace home was to be modern, minimalistic and timeless with its design. The client wanted the bottom level of the home to be a space which was impacting and perfect for entertaining, and the top level to have a sense of privacy and home comforts.

The colour palette of the white crisp walls, polished concrete floors, impacting black accents and warm timber tones is coherent across the whole build. These tones are ageless and allow any colour to be introduced through soft furnishings or textures within the space.

In order to bring the outdoors in, or in this case the indoors out, we designed the outdoor space to reflect the interior design of this home, by installing materials, colours and textures that harmonized with the internal design and utilising the small space we had to make a large impact.